Posts

Showing posts from August, 2010

Women's Secret - What MEN need to know..

Image
Yoroshiku minna-san...Happy to meet again.This time i just want to lever my secret of a woman.Too often we see or hear stories in the media display beautiful women along with men that do not suits her.She’s also did not embarrassed to closely embraced the arm of men of equal age with his own father.Deep inside my heart sometimes I wonder - wonder why is it not a handsome man or men who is a dream of Malaya became her favourite one?What they really want actually? Lets figure this out..!!
üThey want a man that can make them feel they are the best woman in the world.A woman really wants you to treat them as she is the best woman that ever present in your life. Forget about the last story.Do not tell the story of the past, especially about your old love to her. NEVER. This will really hurt her.


üThey want men who are able to treat them like a princess.A woman really loves a man who is ‘gentleman’ and always put woman in his priority, all such cases; opened her the car door, pulling chair fo…

Apa Yang LELAKI perlu tahu tentang WANITA..!!

Image
Salam sayang buat semua...for this time entry,i just wanna share some general yet not many of us especially the guys out there ever notice about this. Semua ni pasal perlakuan atau sifat2 wanita yang perlu kaum lelaki tahu. Yea lah, kadang2 ada jew yang bertanya or cakap kat tiha yang diorang ni x faham dengan perempuan. Well,untuk tu, cube lah bace post ni dulu. Moga2 korang yang bergelar lelaki tu lebih paham laa tentang wanita. Especially buat yang tengah bercinta tu. Elok sangat lah bace entry ni. Moga2 lepas ni korang lebih laa memahami aweks korang tu yerk. Renung2kan..
SENSITIF : kaum perempuan ni memang x dinafikan kaum yang sensitive lagi2 bile tengah bercinta laa kan. Tetapi sifat sensitive yang ade kat kaum hawa ni bukanlah bermakna diorang suke merajuk,tapi hanya sekadar nak bermanja tak pun hanya nak dapatkan perhatian dari buah hati mereka jew. Bukab saje2 nak mengada-ngadaCerewet : yang ni pulak bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala, kadang kala Cuma ingin LELAKI mengikut…

Bibir Aset Istimewa Wanita

Image
Hello gurls..~~!!(guys..??)hmm..boeh laa kot..hehe..bukan ape..it just entry tiha kali ni more towards girls laa kan. Tu yang greet girls je..hehe.whatever laa..So, this time i wanna talk a bit about lips.. yaa..the special asset to the girls a.k.a women also can. As we all know, lips are one of the precious asset for every women in earth. So,it is very important for us, to sometimes take a little more attention to make sure that our lips always in the best condition; pretty and fresh. Apart from that, always make sure that u girls put some suitable make-up on your lips.Hello gurls..~~!!(guys..??)hmm..boeh laa kot..hehe..bukan ape..it just entry tiha kali ni more towards girls laa kan. Tu yang greet girls je..hehe.whatever laa..So, this time i wanna talk a bit about lips.. yaa..the special asset to the girls a.k.a women also can. As we all know, lips are one of the precious asset for every women in earth. So,it is very important for us, to sometimes take a little more attention to mak…

~DO & DON'T IN DIET~

Image
Haa....untuk enty kali ni...tiha nk ckp cket pasal diet..hehe~Bukan laa nk cakap yangtiha ni mmg pro dalam bab diet2 ni..tiha tak diet pon kot...Dulu2 jew tiha p’nah diet...sekarang tak sangat kot..just amalkan diet yg seimbang..hahaha..(sah tipu...tiha tak makan sayur pon..allergic..!!)Pape jew lah..yang penting nak kongsi tips cket..buat sape2 yg nak diet tu,bleh lah amalkan tips ni..insyaAllah.berhasil..kalo btul2 mau buat..Ok..mostly dari kita laa kan bile diet jew mesti lupa ape yg patut dan tak patut dilakukan.kiet kena ingat,diet ni bukanlah kite just tahan diri dari makan semata-mata..macam ade sesetengah orang tu,nak diet punye pasal sampai sanggup tak makan nasi langsung.alih-alih,du=ia jugak yang merana.kena gastric laa..macam-macam lagi lah...ade jugak yang cakap,diet ni kena tahan diri dari makan makanan berlemak je..itu pun salah punye tips ni..memang laa,untuk diet kena elakkan makan makanan yang berlemak,tapi bukanlah hanya sekadar diet tak makan makanan macam tu saje.…

7 Perkara yang LELAKI harapkan SI GADIS tahu...!!!

Image
Sedari hakikat ini, golongan gadis mudah menjadi mellow bila seseorang lelaki mendampinginya. Apatah lagi melayannya dengan mesra. TETAPI,tidak semestinya lelaki itu telah jatuh cinta kepadanya. Mungkin atas dasar persahabatan ,tetapi si gadis sering kali tersalah anggap. Opps..!! Malunya...~~So GIRLS!!This is the thing you should know..!!
i.KERAP MENGHUBUNGI BUKAN TANDA JATUH CINTAQ : “Tolong katakan,adakah saya kerap menghubungi seseorang gadis,ini bermakna saya ingin menjadikannya sebagai kekasih?”Kesimpulan:Okay girls..itu antara kenyataan yang perlu di ambil peduli. Lelaki ada kalanya menghubungi hanya untuk bertukar-tukar pendapat,cerita,bertanya khabar atau mengisi masa terluang. Kerap menghubungi bukan beerti jatuh cinta. Sila jangan cepat perasan okay..!!Kalau mahukan kepastian,jangan segan-silu untuk bertanya dari terus berteka-teki..ii.LEBIH CANTIK TANPA MAKE-UP!Q :“Kenapa girls suka sangat tempek muka dia orang dengan macam-macam warna yang selalu buat diorang nampak pelik…